Åpningstider


07:30 - 16:30

Transport

Vi frakter det meste, vi har både varebiler, lastebiler, skapbiler m/lift, kjølebil, kranbil og semitrailer.

Varebiler

Varebilene er grunnlaget for vår vare- budtjenester og vi satser derfor på å ha stor kapasitet og stor fleksibilitet innefor dette området.

Våre 25 varebiler består i hovedsak av Ford Transit og Opel Movano med høyt tak. Dette gjør at vi har stor lastekapasitet.

Vi har også lift og skap på 5 av våre varebiler som gjør de svært fleksible. Ved bestilling av transport er det svært viktig å oppgi dimensjoner og vekt, slik at vi kan velge den mest transportøkonomiske løsning for deg.


Lastebiler

En av våre lastebiler trafikkerer vår daglige ruter til Haugesund og lokalt på Nord-Jæren.

På grunn av den store økingen i godsmengder så har vi utvidet vår bilpark til totalt 7 lastebiler med sideåpning , skap og lift og 2 mindre skapbiler med lift. Kapasiteten varierer fra en bruttovekt på 7,5 tonn og opp til de største på 15 tonn.

Vi ønsker å være i forkant når det gjelder teknologi og alle våre biler er utstyrt med GPS og PDA. Dette gjør at du kan sjekke om forsendelsen din er levert ”live” på våre web-sider. Spør om demonstrasjon. 

Vår målsetning er å dekke små og store kunders behov for kunnskap, hurtighet, sikkerhet, fleksibilitet og økonomi når det gjelder transport- og logistikkløsninger.

Her kan du sjekke tider, priser og bestille frakt til din pakke fra Jetpak

Kontakt oss nå

Vis det er noe du lurer på så ikke nøl med å kontakt oss. Vi hjelper deg finne en løsning på ditt logistikk problem

KONTAKT
Copyright Maksi Distribusjon AS, Stavanger Lufthavn / Sola
Kode og drift: Aptum AS