Åpningstider


07:30 - 16:30

Om oss

Om Maksi og våre stolte medarbeidere

MAKSI`s målsetning er å dekke små og store kunders behov for kunnskap, hurtighet, sikkerhet, fleksibilitet og økonomi når det gjelder transport- og logistikkløsninger.

Fra januar 2023 er Maksi Distribusjon AS blitt en del av SR Group AS. Bedriften fortsetter som egen organisasjon og etter samme prinsipper som har vært kjennetegnet for oppbygningen av Maksi Distribusjon AS.

Maksi Distribusjon AS tilbyr:

  • Transport med varebiler, lastebiler, kranbil og semitrailer.
  • Lagerhotell
  • Cargohandling

Fra vårt hovedkontor på Stavanger Lufthavn, Sola driver MAKSI Distribusjon AS lokaltransport fra Haugesund i nord til Flekkefjord i sør. Vi tilbyr både faste ruter og hasteturer. Vi har biler i flere størrelser fra små varebiler til lastebiler m/lift med lasteevne opptil 15 tonn.

Daglig linjebil til og fra Gardermoen med henting og levering på Østlandet.

MAKSIs målsetning er å kunne dekke små og store kunders behov for kunnskap, hurtighet, sikkerhet, fleksibilitet og økonomi når det gjelder lokale transport- og logistikkløsninger.

Forsøk MAKSI du også – Vi er store nok til å tilby totalløsninger og små nok til å yte den personlige service vi mener du har krav på.

Alle oppdrag utføres i henhold til Nordisk Speditørforbunds Allminnelige Bestemmelser (NSAB2015). Bestemmelsene begrenser speditørens ansvar ved manko, skade eller forringelse av gods til maks 8,33 SDR pr kilo. Ved forsinkelse begrenses ansvaret opp til fraktbeløp.

Ved lagring begrenses ansvaret til speditøren, se § 27.

Vår målsetning er å dekke små og store kunders behov for kunnskap, hurtighet, sikkerhet, fleksibilitet og økonomi når det gjelder transport- og logistikkløsninger.

Her kan du sjekke tider, priser og bestille frakt til din pakke fra Jetpak

Kontakt oss nå

Vis det er noe du lurer på så ikke nøl med å kontakt oss. Vi hjelper deg finne en løsning på ditt logistikk problem

KONTAKT
Copyright Maksi Distribusjon AS, Stavanger Lufthavn / Sola
Kode og drift: Aptum AS