Åpningstider


07:30 - 16:30

JETPAK

Skrevet av: Kåre Joa Ravndal den 15/10/2015

Jetpak Direct
Ekspress dør til dør forsendelser når det virkelig haster.

Da bestiller du Jetpak Direct vårt raskeste dør til dør alternativ. Vi kommer og henter din ekspress forsendelse innen en time. Deretter flyr vi den med første fly og leverer en hos din kunde. Dør til dør på noen timer.

Jetpak Economy
Dør til dør forsendelser når det ikke haster like mye.

Jetpak Economy er et prisgunstig frakt tilbud til Jetpak Direct når forsendelsen ikke haster like mye. Med Jetpak Economy kommer forsendelsen frem til mottaker senest neste morgen.

JetLogistikk
Ekspress transport satt i system.

Har du daglige og regelmessige forsendelser, lover vi deg en enkel og effektiv logistikkløsning. JetLogistikk er en skreddersydd frakt løsning tilpasset dine behov. Vi garanterer at alle forsendelser er fremme i henhold til avtalt tidsplan. Samtidig får du full kontroll over alle sendinger. Vi kobler gjerne ditt system direkte til vårt logistikksystem slik at bestillingen skjer automatisk.

Movember Foundation

Vi støtter denne måneden Movember Foundation sitt arbeid med innsamlinger til forskjellige forskningsprosjekt innen prostata- og testikkelkreft.

Les mer

Lastebil sjåfører

Vi trenger lastebilsjåfører som har C og CE. Send søknaden til kaare@maksi.no.

Les mer

Vår målsetning er å dekke små og store kunders behov for kunnskap, hurtighet, sikkerhet, fleksibilitet og økonomi når det gjelder transport- og logistikkløsninger.

Her kan du sjekke tider, priser og bestille frakt til din pakke fra Jetpak

Kontakt oss nå

Vis det er noe du lurer på så ikke nøl med å kontakt oss. Vi hjelper deg finne en løsning på ditt logistikk problem

KONTAKT
Copyright Maksi Distribusjon AS, Stavanger Lufthavn / Sola
Kode og drift: Aptum AS